Kyckling enchiladas
4 portioner
Tillagningstid ca 30 minuter
Ugnstemperatur 200 grader

4 kycklingfiléer
1 röd paprika
1 grön paprika
1 gul lök
40 g tacokrydda
2 dl crème fraiche
2 1/2 dl tacosås/salsa valfri smak
4 tortilla, medium
1 1/2 dl riven ost
1 msk olja till stekning

Sätt ugnen på 200 grader.
Skär kyckling och paprika i bitar. skala och hacka löken.
Hetta upp en panna med olja och bryn kycklingen i omgångar. När kycklingen är brynt tillsätt paprika och lök och fräs i 1 minut. Tillsätt tacokrydda, crème fraiche och 1 dl tacosås/salsa, rör om. Låt puttra i ca 3 minuter. Fördela kycklingblandningen i tortillabröden och rulla/vik ihop och lägg enchiladas i en oljad ugnssäker form. Häll över resterande tacosås/salsa och strö över riven ost. Ställ formen in i ungen i ca 15 minuter.

Servera enchiladas med t.ex. sallad och nachochips.

css.php