Boston falukorv
4 portioner
Tillagningstid 30 minuter

600 g falukorv
dijonsenap
1 gul lök
2 dl crème fraiche
1 1/2 dl grädde
1 dl chilisås
1 dl bostongurka
salt
peppar
persilja, färsk eller fryst
riven ost 

Sätt ugnen på 200 grader.
Skär falukorven i skivor. Bred sedan varje falukorvsskiva med lite dijonsenap efter smak. Dela löken på hälften och skär i skivor. Varva falukorv och lök i en ugnssäker form.
Mät upp crème fraiche, grädde och chilisås i en kastrull. Koka upp såsen och smaka av med salt och peppar. Ta kastrullen från spisen och tillsätt bostongurka, persilja och rör ihop. Häll såsen över falukorven och toppa med riven ost.
Gratinera falukorven i ugnen i ca 20 minuter.

Servera gärna falukorven med potatismos och sallad.

css.php