Det var ett tag sedan vi skrev ett inlägg, men det är ju så mycket att tänka på nu under juletider. och man är inte alltid hemma heller. Här kommer iallafall en uppdatering om vad som hänt de senaste dagarna.

I fredags så tog vi båda semester och det vart en mycket lugn kväll med en enkel pizzabaguette i ugnen och lite gott och dricka till det 🙂

Lördagen bestod av en julfest hos ena halvan av släkten. Mycket god mat och gott sällskap. Lite julklappar delades det ut också.

Igår, söndag så var vi tomtar åt oss själva. vi åkte och köpte oss en hushållsassistent från Kenwood. En fruktansvärt bra och användbar sådan. Den har redan använts tre gånger, och vi har bara ägt den ca 24 timmar 🙂
Den kommer att vara värd varenda krona och göra allt från pajdegar och bulldegar till grädde och maränger! 😀

Elina bakade även under söndagen en apelsinkladdkaka med Lindt-choklad till adventsfikat. Precis så kladdig som en kladdkaka ska vara.

Här är receptet på kladdkakan

Idag har vi varit och tränat nu på förmiddagen och Elina bakar sin klassiska grönkålspaj som ska med till julfirandet med den andra halvan av släkten. När den pajen är klar så återstår bara uppesittarkväll ikväll med massa gott i form av tapas och plockmat! Bilder på det kommer sen (och på instagram).

Hoppas att ni alla vänner har en underbar jul!

css.php