Lövbiffpasta med champinjoner
4 portioner
Tillagningstid ca 30 minuter

4 portioner pasta
500 g lövbiff
1 gul lök
150 g champinjoner
2 dl grädde
2 dl créme fraiche
1 msk kalvfond
1 msk dijonsenap
1-2 dl pastavatten
1 kruka basilika
salt
peppar
smör till stekning

Koka pastan enligt förpackningens anvisning. Strimla lövbiffen. Skala och hacka löken och skär champinjonerna i skivor. Hetta upp en panna med smör och bryn lövbiffen i omgångar så den får en fin färg, ställ åt sidan. Lägg i lök och champinjoner i pannan och fräs på i några minuter. Lägg tillbaka lövbiffen i pannan och häll över grädde, créme fraiche, kalvfondd och dijonsenap. Häll i 1-2 dl pastavatten och smaka av med salt och peppar. Låt koka ihop i ca 5 minuter. Hacka basilikan och tillsätt någon minut innan servering. Servera med pastan.


css.php