Lövbiffrullader med pepparrot och färskost
6 st rullader
Tillagningstid ca 30 minuter

Rullader
6 skivor lövbiff
6 skivor flatrökt skinka
200 g färskost med smak av gräslök
3 msk finriven pepparrot efter smak
salt
peppar

Pepparrotssås
2 dl grädde
1 dl vatten
1 msk kalvfond
3-4 msk finriven pepparrot efter smak
färskost med gräslök
salt
peppar

Lägg ut lövbiffen på skärbrädan, bred på ett lager färskost (spar hälften till såsen), strö över salt, peppar. Lägg på en skiva skinka och strö över pepparrot.
Rulla ihop och fäst änden med en tandpetare.
Hetta upp en stekpanna med smör och stek rulladerna i omgångar runtom tills de fått fin färg. Ställ åt sidan. Häll i grädde, vatten, resterande färskost och kalvfond i pannan och låt koka upp. Smaka av med salt och peppar. Lägg tillbaka rulladerna och låt småkoka under lock i minst 10 minuter.

Servera med t.ex. ris, potatis och haricot vertes.

css.php