Paneer med garam masala
4 portioner
Tillagningstid under 30 minter

500 g paneer
1 gul lök
1 msk färsk ingefära (kan uteslutas)
1 påse Santa Maria indian spice garam masala
400 g finkrossade tomater
2 dl grädde
1 dl vatten
200 g babyspenat
100 g rostade cashewnötter
olja till stekning

Till servering
ris
rostad lök
naanbröd

Skär paneer i bitar. Skala och skiva löken. Hetta upp en panna med olja och fräs paneer tills det fått lite färg. Plocka ur paneerosten och ställ åt sidan. Fräs lök och ingefära i pannan utan att den tar färg. Tillsätt finkrossade tomater och garam masala, rör om. Häll i grädde och vatten, koka upp. Vänd ner spenaten och när spenaten krympt vänd ner paneer och cashewnötter. Låt puttra i några minuter. Servera med ris, rostad lök och naanbröd.

css.php