Go Back
Skriv ut

Frukostbagel med ägg och kycklingpålägg

En riktigt god frukostbagel.
Måltid Bröd, Frukost
Kök bröd, frukost
Keyword bagel med ägg, bagel med kyckling, bagel med stekt ägg, frukostbagel, frukostbagel recept
Förberedelser 5 minuter
Tillagningstid 10 minuter
Total tid 15 minuter
Portioner 1 st
Författare Elina och Micke

Ingredienser

  • 1 st bagel
  • 2 skivor valfri ost
  • peppar
  • färskost
  • 1 st salladsblad
  • 2-3 skivor kycklingpålägg
  • salt
  • 1 st ägg
  • smör till stekning

Instruktioner

  • Lägg ostskivorna på den underhalvan.
  • Lägg båda bagelskivorna i en airfryer och värm i ca 4 minuter på 180 grader.
    Har du ingen airfryer, värm bageln i ugnen på 180 grader tills osten smält.
  • Under tiden stek ägget i smör. Salta ägget.
  • Bre på ett lager färskost på övre halvan.
  • Lägg salladsblad och kycklingpålägg på den undre halvan. Toppa med det stekta ägget och strö över peppar.
  • Toppa med locket och servera.