Elina & Mickes Mat

Hej och välkommen till våran blogg Elina & Mickes mat. Vi är två matälskare som bor i Västerås. På vår blogg kommer du kunna läsa om vår matresa med allt ifrån vardagsrecept till nyårsmiddagar. Du kommer även att få glimtar från vår vardag, bland annat från renoveringen av vårat hus som vi flyttade in i sommaren 2018.

Allting började under sommaren 2017 då vi startade vårat Instagram-konto @elinaomickes_mat, idén växte sedan vidare och under hösten 2018 bestämde vi oss för att starta denna blogg. Detta för att vi vill dela med oss av de recept vi lagar och för att kunna inspirera andra till att laga god mat.

Vår tanke med denna blogg är att oavsett vem du är ska du kunna ta del av våra recept. Vi har både lättlagad vardagsmat och mat som är mer avancerad, vi tar inspiration från världens alla hörn med nya smakupplevelser men även riktiga klassiker.

Vi gillar att utmana varandra med Mystery Boxes med inspiration från Sveriges Mästerkock, ett kreativt sätt att utveckla vår matlagning och få möjlighet att använda sig av nya råvaror.

Följ med oss på vår matresa och låt oss inspirera dig med mat i fokus.

 

 

Mitt namn är Elina Jaakkola och är 25 år gammal. Jag har varit intresserad av mat ända sedan jag var liten. Men det var inte förrän jag flyttade hemifrån som jag på riktigt upptäckte mitt stora intresse för matlagning. Därefter har mitt intresse för mat utvecklats till en dröm att få arbeta med mat på heltid. En dröm som jag kommer att förverkliga, frågan är bara hur än så länge men en vacker dag kommer jag komma dit. Jag måste bara hitta min väg dit först. 

Jag heter Mikael Hultberg och är 27 år gammal. Jag har inte alltid vart intresserad för matlagning utan det är någonting som har växt fram under de senaste åren när jag har börjat inse att det är roligt att laga mat.
Tidigare var jag väldigt skeptisk till att prova nya maträtter och råvaror, men ju mer jag provade så blev jag alltmer intresserad.
Jag började utveckla min matlagning och försöker numera hela tiden bli bättre på att kombinera smaker och hitta på nya sätt att imponera både mig själv och andra.

css.php