Rabatter och Rekommendationer

Här har vi samlat förmånliga erbjudanden till dig som tar del av vår hemsida och följer våra sociala medier. Listan nedan uppdateras löpande med nya rabbattkoder, produktrekomendationer och erbjudanden.

Företag som vi valt att framhäva och göra reklam för här nedan är företag som vi själva gillar, uppskattar och handlar själva ifrån.

När du handlar via länkarna på denna sida får vi några procent på försäljningen utan att det påverkar ditt pris. Det är alltså ett sätt för dig att stödja vårt arbete. Detta kallas för affilatemarknadsföring. Pengarna vi får in används till att driva denna hemsida som innefattar kostnader för webbhotell och underhåll av hemsidan, men också till för att vi ska kunna fortsätta producera gratis innehåll, framförallt recept och matinspiration till dig.

Cosori 

Cosori säljer prisbelönta airfryer som är utsedd till Bäst i Test 2021. Vi har en premium modell (den på bilderna nedan) som vi är riktigt nöjda med. Det vi uppskattar med denna airfryer är att den har en stilren design som kommer i tre färger: svart, röd och vit, väger lite, enkel att använda och har 11 förinställda program för matlagning. Utöver detta lagar arifryen maten 1,5 gånger snabbare än en vanlig ugn och dessutom är den väldigt enkel att rengöra. Det är oftast bara att torka ur den med en svamp.

Rabattkod
Våran rabattkod elinamicke15 ger 15% rabatt på hela butiken hos Cosori.

Cervera
Vi är väldigt intresserade av köksgrejer och porslin. Vi handlar ofta på Cervera när vi behöver nya köksgrejer och porslin. Vi tycker det är enkelt och smidigt att beställa från hemsidan och leveransen är smidig då man kan beställa hem direkt till dörren (där vi bor kan man göra det).

Nedan tipsar vi om produkter som vi använder dagligen och tycker om:

Muminmuggar 
Vi älskar att dricka vårt kaffe från muminmuggar med deras snygga och roliga motiv och lagom i storlek

 

Swedish grace tallrikar från Rörstrand 
Tallrikar som vi älskar och används flitigt på receptbilderna. Märket på tallrikarna är ofta Rörstrand eller Swedish Grace.

Global kockkniv 
Kockkniven som vi använder varje dag när vi lagar mat  är en Global xxx. Den är skön att hålla i, både för stora och små händer. Detta kan intyga då Elina har väldigt små händer och Micke har större händer. Med bra underhåll håller kniven sig vass för en lång tid framöver och den fungerar utmärkt till allt möjligt som att skära lök, rotfrukter, grönsaker, kött och även till att filea fisk.

Matsmart 

Hos Matsmart finns det mängder av varor som säljs billigt istället för att slängas. Här kan man hitta grymma fynd på många välkända varumärken som annars skulle slängas på grund av felaktiga förpackningar, säsongstrender eller kort bäst före-datum. Genom att handla på Matsmart bidrar man till minskat matsvinn.

Rabattkod:
Just nu erbjuder vi en rabattkod för nya kunder där man får en rabatt på 17% vid köp för 250 kr.
För att utnyttja rabattkoden ange NYKUND17 i kassan.

css.php