Ikväll var det dags för årets första Mystery Box! Denna gång var det Mickes tur att fixa en box till mig (Elina). Jag var riktigt taggad denna gång då det var ett bra tag sedan jag fick en Mystery Box!

Innehållet i årets första Mystery Box!

Huvudråvaran i dagens box var bland annat fläskfilén och en av ostarna. Denna gång var det mycket svårt för mig att komma på vad jag ska laga. Det stod helt still i huvudet till en början. Men efter en lång betänketid kom jag på att jag kan ju inviga vår nya köttklubba som vi fick i julklapp. Så jag bestämde mig för att laga fläskfilérullader fyllda med bacon och mozzarella. Till detta gjorde jag även en currysås som rulladerna fick gotta sig inne i ugnen med. Rulladerna serverade jag sedan med klyftpotatis och en fräsch god sallad.

Receptet på mina fläskfilérullader i currysås hittar du här.

Resultatet av kvällens Mystery Box
css.php