Vi är inne på dag tre på det nya året. Jag har precis ätit en riktigt god frukostbricka med apelsin, apelsinjuice kaffe och vörtbröd från frysen toppat med ost, lufttorkad skinka, tomat och gurka. En god enkel frukost som känns lite lyxigare när man serverar den på en träbricka/skärbräda.

Den senaste tiden har jag tänkt mycket. Jag har tänkt på mina mål och drömmar. Ibland känns det som att jag har så stora mål som är riktigt svåra eller omöjliga att nå. Men samtidigt vet jag att det inte är sant för det finns många människor där ute som nått sina drömmar och mål. Samtidigt vet jag också att jag själv är mitt stora hinder. Jag har stora visioner och vill så mycket men samtidigt håller jag tillbaka på mina mål och drömmar. Men nu får det vara slut med det, jag ska sluta hålla mig tillbaka för att människor kan tycka att jag är galen eller vad de nu kan tycka. Jag började inse detta förra året 2020 när jag tröttnade på att bara drömma och vågade ta steget till att seriöst satsa på mitt mål vilket är att jobba med mat och sökte mig till kockutbildningen i Grythyttan.
Men samtidigt har jag alltid hållit tillbaka och inte sagt det utåt om vad jag vill uppnå. Endast min man Micke vet vad jag egentligen vill uppnå. Som jag nämnde ovan så har jag kommit till den punkt nu att jag är trött på att hålla tillbaka på mig själv, det är dags att blomma ut och sluta bry mig och bli fri från att sluta bry mig om vad andra kommer tycka om en och bara göra min grej. Så vad är det jag har för mål som jag vill och ska uppnå? Jag vill bli en matkreatör som inspirerar andra till att laga god mat främst via sociala medier. Så nu har jag skrivit ner detta och det känns så skönt, för varför ska man hålla tillbaka sina drömmar? Men som den personer som jag är som ständigt har för mycket i min hjärna så har andra visioner börjat växa på mig också som att eventuellt starta en restaurang en dag. Tiden får visa sig vad det blir av allt men jag kommer fortsätta att kämpa mot min ursprungliga dröm som jag har och hållit undangömd i några år nu som är att bli en matkreatör på sociala medier.

Nu under 2021 ska jag fokusera på min kockutbildning och ta vara på den fullt ut, göra plan och en strategi för Elina & Mickes Mat för att nå ut mer, laga massa mat och prova på nya grejer inom matlagningen samt ha kul och bjuda mer på mig själv.
Jag vill även börja skriva mer personliga inlägg här på bloggen lite då och då men bloggens stora fokus är framförallt recepten som vi lägger ut här. Men jag ser fram emot det här året eftersom jag äntligen börjat inse att jag kommer inte uppnå det jag vill om jag inte vågar visa det utåt också. Med det sagt nu är det dags för mig att steppa upp ett steg och våga ta för mig mer.
Ha en toppen söndag!

css.php