Godmorgon!
Igår var vi ut på en utflykt till Eskilstuna för ett stopp på Slagsta glass där dom har riktigt goda glassar. Micke tog en polkasnäcka medan jag tog en kolasnäcka.

Det var tur att vi åkte till Slagsta glass på förmiddagen eftersom strax efter lunch tidigt på eftermiddagen när vi kom fram till Åsby Hem och Trädgård i Hallstahammar började det regna och blåsa rejält. På Åsby Hem och Trädgård köpte vi med oss lite växter och sedan besökte vi även Åsby Kött och Vilthandel och köpte med oss nötfärs, grillribs och grillbiff.

Efter besöket på Åsby åkte vi hem till Västerås. Nu var det dags att köpa en kamera som jag (Elina) har längtat efter ett tag nu och sparat pengar till. Så igår slog jag till och köpte mig (eller oss) en ny systemkamera från Nikon. Kvällen igår spenderades med att lära känna nya kameran och fotografera lite och vi känner redan nu att den här kameran kommer vara vår bästa kompis ett bra tag framöver. Nu kommer vi kunna optimera våra foton både här på bloggen och på vår instagram elinaomickes_mat.

Om ni undrar vad vi har fotat med tidigare? Så har vi fotat med våra mobiler iPhone X. Riktigt bra mobilkamera har den men nu är det dags för att vår nya Nikon att ta våra matfoton 🙂

Nikon D5600
css.php