Igår lagade jag en mycket god kycklingrätt på kycklingklubbor medans Micke la ungefär hälften av golvet till master bedroom.
Det är riktigt skönt med ledighet och man kan ta sig tid att laga mat som tar längre tid att laga.

Receptet på gårdagens middag hittar du genom att klicka på denna länk!

Planerna för idag är bland annat att Micke ska lägga klart golvet i rummet och jag kommer bland annat förbereda en Mystery Box till honom! Ja, äntligen är det dags för en Mystery Box igen efter ett uppehåll på drygt en månad nu. Men nu är det äntligen dags igen och jag är avis på att det är Mickes tur att få boxen, jag hade gärna velat att det skulle ha varit min tur att få en box! Tycker att Mystery Box är så kul för man vet aldrig vad som gömmer sig under den där boxen samt att det får kreativiteten att flöda.

Ha en bra fredag!

css.php