Första veckan på Campus Grythyttan är nu avklarad. Det har varit en spännande vecka med mycket information om programmet och kurserna, sedan har vi gått rundvandring på campus, gjort beställning på kockkläder och haft första riktiga föreläsningen. Utöver det har vi haft andra aktiviter som brännboll, mingel, lokala puben och 2 goda luncher på restaurangen på skolan.

Det som jag är säker på är att jag har hamnat på helt rätt utbildning. Kommer älska utbildningen och det känns som att den här utbildningen kan ge så mycket möjligheter för framtiden. Vilket känns så bra. Det gäller för mig att bara ta tillvara på alla möjligheter som kommer nu framöver under denna 3 års period.

Första föreläsningen och skolan bjöd på kaffe och bullar

Trädgården vid Campus
Provning av kockläder, namn ska broderas och skolans logga ska på 🙂

Känslan när man går in i skolan är något utöver det vanliga och man fångas in i gastronomins värld, vilket är helt fantastiskt. Biblioteket på Campus! där kommer jag spendera mycket tid och bläddra i mängder av kokböcker. Varenda kokbok finns ju där! Det här kommer vara 3 fantastiska år och jag ångrar inte mitt val att jag vågade ta steget och börja plugga igen.

Mitt rum i Grythyttan innan jag kommit i ordning
Alla möbler är nu uppe, lite småfix kvar av rummet.
css.php