Hej söndag!
Snart ärt den här veckan slut och det sköna är att vi har 1 vecka kvar av vår semester, vilket känns skönt.
Vad har vi haft för oss nu under veckan som gått?

Måndag började med en lugn och skön dag med lunch på vår favorit thairestaurang Garlic & Ginger sedan var vi och tittade lite på laptops men i köpte ingen för vi skulle hem och fundera och på kvällen var vi ut till Kajplats 9 och åt en skaldjursplatå. Det var så gott!

På tisdag hade vi en ytterligare lugn dag för mestadels och gällande laptop frågan hade vi funderat klart nu och vi åkte och köpte en. Dock så hade de inte datorn i lager så vi skulle behöva vänta lite innan vi fick hem vår nya laptop.

Även onsdag och torsdag bjöd på lunga hemmadagar medan på fredag var det dags för utflykt med övernattning till Hofors. Hofors bjöd på bra väder en fin golfrunda, god mat och mycket trevligt sällskap.

Lördagen började med en god frukost innan det air dags för hemfärd. När vi kom tillbaka till Västerås var vi förbi Elgiganten och hämtade vår dator eftersom vi fick reda på i fredags att datorn hade kommit och kunde hämtas ut. Sedan åkte vi hem tog det lugnt och provade vår nya dator och sedan på kvällen åkte Elina ner till stan för en kväll med tjejkompisarna.

css.php