En korvstroganoff smakar alltid gott! Många gånger gör man den på det vanliga sättet som man oftast gör. Men denna gång ville vi göra något nytt med den hör klassiska vardagsrätten. Vi valde att använda curry denna gång och fick till en mycket härlig gul färg på korvstroganoffen. Dessutom smakade mycket gott också, vilket såklart är huvudsaken!
Korvstroganoff med curry
4 portioner
Tillagningstid under 30 minuter
600 g falukorv
1 gul lök
1 tsk gul curry
1/2 tsk gurkmeja
2 dl grädde
1 dl vatten
2 dl crème fraiche
salt
peppar
hackad persilja
smör till stekning
Skär falukorven i mindre bitar. Skala och hacka löken. Hetta upp en panna med smör och bryn korv och lök. Tillsätt curry och gurkmeja och rör runt. Häll i grädde och vatten, tillsätt crème fraiche och rör om. Koka upp och låta puttra i några minuter. Smaka av med salt, peppar och persilja.
Servera gärna stroganoffen med ris.
Senaste kommentarer