Jag har tänkt och reflekterat över mitt inlägg som jag skrev den 3 januari (Inlägget från 3 januari hittar du längre ner på denna sida). Jag vet vad jag strävar efter och vad som är min dröm och slutliga mål. Men förra veckan har jag även funderat på min väg för att nå det slutliga målet. I mitt förra inlägg 3 januari avlutade jag inlägget med att det är dags att steppa upp ett steg. Så förra veckans fokus var på vilka sätt kan jag och Micke steppa upp Elina & Mickes Mat och framförallt hur ska vi steppa upp på Instagram?

Ett av våra mål för det här året är att öka vår följarskara på Instagram i år och varför vill vi det? Vi har kommit fram till att vi vill öka antalet följare på grund av:
– Har man många följare når man ut till fler personer
– För ett större konto är det enklare att växa och bli större
– Större möjligheter att ge och bidra till inspiration

Vi har ett mål att vi gärna vill uppnå 10 000 följare på Instagram. Men när vi har nått 10 000 vad händer sen? Blir nästa mål då att uppnå 15, 20, 30, 50 k och så vidare?
Det är inget konstigt att man som kreatör vill ha många följare.

Men på andra sidan myntet så är kanske inte följarna allt och det enda vi bör fokusera på. Vi har tänkt mycket på att ta ett steg tillbaka och titta på det utifrån ett annat perspektiv och fokusera på vad vi faktiskt gör och vad vi lägger upp. Vi vill skapa bättre bilder, bättre filmer och bättre recept. Detta för att skapa ett mervärde för våra följare och på så sett kunna nå ut till människor. När vi lyckas skapa detta så kommer följare och engagemang från våra följare som en bonus.

Därav det andra målet för 2021, att utveckla, skapa och erbjuda bättre content för våra följare och framtida följare. Att tänka ett steg längre i alla steg vi gör för att skapa en bild eller film. Att engagera oss i våra följare för att lära känna er och därefter kunna erbjuda det som ni vill se. Samtidigt som vi lär känna er kommer vi öppna upp oss mer och visa er vad som faktiskt sker bakom kulisserna så att säga, vad händer längs vägen från en idé till den färdiga produkten som är ett recept, inlägg eller video.

I det stora hela är det vår vision som har förändrats, vi ser det ur ett större perspektiv och ser mycket ljust på framtiden.
Hoppas du vill följa med på vår resa under 2021 och framöver.

Med vänliga hälsningar
Elina & Mikeal

css.php