Semester och Steam hotel! Igår checkade vi in på Steam hotel. Vi började med att dricka en flaska bubbel på rummet, vilket var mycket trevligt.

Sedan tog vi hissen upp till pool området och badade lite och drack goda drinkar. Efter poolhänget var det dags för 3 rätters middag. Vi åt toast skagen till förätt, majskyckling till huvudrätt och Micke tog en crème brûlée till efterrätt och jag tog en efterrätt med smak av mango. Så god middag och efter middagen så deckade vi på rummet 😅 Man kan säga att det blev lite för mycket bubbel och drinkar samt att vi inte hade ätit lunch på dagen hehe…

Sen såklart efter en skön sömn var det dags för hotellfrukost. Lite annorlunda hotellfrukost nu under Corona-tider, inte den vanliga buffén utan bordsservering. Vi fick välja en macka man ville ha samt att man fick en frukostbricka med frukt, yoghurt och ägg. Riktigt gott var det!

Efter vi checkat ut från Steam hotel har vi haft en skön dag med lunch på stan och nu en skön hemmakväll 😊 Ha en fortsatt bra kväll!

css.php