Ägg – och rödlöksröra
Enkel och god sås med kokta ägg och rödlök. Den här kalla såsen passar perfekt till olika fiskrätter eller som sås på buffébordet.

Print

Ägg – och rödlöksröra

Enkel och god kall sås med ägg och rödlök.
Course sås
Cuisine kall sås, sås
Keyword enkel kall sås, kall sås med ägg, kall sås med ägg och rödlök, kall sås till fisk
Prep Time 20 minutes
Total Time 20 minutes
Servings 4 portioner
Author Elina och Micke

Ingredients

  • 3 st ägg
  • 1 dl majonnäs
  • 3 dl gräddfil
  • 1 st liten rödlök
  • 1 kruka färsk dill
  • salt
  • svartpeppar

Instructions

  • Koka äggen i ca 8-9 minuter. Äggen ska vara hårdkokta. Kyl ner äggen.
  • Lägg majonnäs och gräddfil i en skål och blanda samman.
  • Skala och mosa äggen med en gaffel. Finhacka rödlök och dill. Blanda ner i såsen. Smaka av med salt och peppar.
css.php