Bagel med jordgubbar och brieost
En god bagel med jordgubbar, brieost, färskost, serranoskinka, honung och mynta. En kombination med smaker som brukar finnas på en charkbräda som fungerar bra i en bagel.

Print

Bagel med jordgubbar och brieost

En god bagel med jordgubbar, brieost, färskost, serranoskinka, honung och mynta. En kombination med smaker som brukar finnas på en charkbräda som fungerar bra i en bagel. 
Denna bagel går både bra att äta som den är, rosta i brödrost och om man vill kan man värma den i en aifryer, eller smörgåsjärn.
Måltid Frukost, Lunch, mellanmål
Kök bröd
Keyword bagel med brieost, bagel med jordgubbar, bagel pålägg, bagel topping, bagel toppings, bagels recept, frukost bagel, frukostmacka
Förberedelser 10 minuter
Tillagningstid 5 minuter
Total tid 15 minuter
Servings 1 st
Author Elina och Micke

Ingredienser

  • 1 st bagel
  • färskost
  • 4 skivor brieost
  • 2 st skivade färska jordgubbar
  • flytande honung
  • 1 skiva serranoskinka
  • 3-4 st myntablad

Instruktioner

  • Du kan servera din bagel på olika sätt. Vill du ha rostad bagel kan du rosta brödskivorna i en brödrost innan du bygger ihop din bagel.
    Vill du istället värma upp bageln i t.ex. airfryer eller smörgåsjärn, lägg då på alla pålägg innan du värmer den.
  • Bre färskost på båda halvorna.
  • Lägg på skivad brieost och jordgubbar på den underhalvan.
  • Ringla på med honung och lägg på serranoskinka och myntablad.
  • Toppa med locket.
  • Servera som den är alternativt värm upp i airfryer på 180 grader i ca 4-5 minuter eller i smörgåsjärn.
css.php