Bagel med jordgubbar och brieost
En god bagel med jordgubbar, brieost, färskost, serranoskinka, honung och mynta. En kombination med smaker som brukar finnas på en charkbräda som fungerar bra i en bagel.
Bagel med jordgubbar och brieost
En god bagel med jordgubbar, brieost, färskost, serranoskinka, honung och mynta. En kombination med smaker som brukar finnas på en charkbräda som fungerar bra i en bagel. Denna bagel går både bra att äta som den är, rosta i brödrost och om man vill kan man värma den i en aifryer, eller smörgåsjärn.
Portioner 1 st
Ingredienser
- 1 st bagel
- färskost
- 4 skivor brieost
- 2 st skivade färska jordgubbar
- flytande honung
- 1 skiva serranoskinka
- 3-4 st myntablad
Instruktioner
- Du kan servera din bagel på olika sätt. Vill du ha rostad bagel kan du rosta brödskivorna i en brödrost innan du bygger ihop din bagel. Vill du istället värma upp bageln i t.ex. airfryer eller smörgåsjärn, lägg då på alla pålägg innan du värmer den.
- Bre färskost på båda halvorna.
- Lägg på skivad brieost och jordgubbar på den underhalvan.
- Ringla på med honung och lägg på serranoskinka och myntablad.
- Toppa med locket.
- Servera som den är alternativt värm upp i airfryer på 180 grader i ca 4-5 minuter eller i smörgåsjärn.
Senaste kommentarer