Frukostbagel med ägg och kycklingpålägg
En god frukostbagel med stekt ägg och kycklingpålägg.
Frukostbagel med ägg och kycklingpålägg
En riktigt god frukostbagel.
Portioner 1 st
Ingredienser
- 1 st bagel
- 2 skivor valfri ost
- peppar
- färskost
- 1 st salladsblad
- 2-3 skivor kycklingpålägg
- salt
- 1 st ägg
- smör till stekning
Instruktioner
- Lägg ostskivorna på den underhalvan.
- Lägg båda bagelskivorna i en airfryer och värm i ca 4 minuter på 180 grader. Har du ingen airfryer, värm bageln i ugnen på 180 grader tills osten smält.
- Under tiden stek ägget i smör. Salta ägget.
- Bre på ett lager färskost på övre halvan.
- Lägg salladsblad och kycklingpålägg på den undre halvan. Toppa med det stekta ägget och strö över peppar.
- Toppa med locket och servera.
Senaste kommentarer