Grillad hjärtsallad
Har du testat att grilla sallad någon gång? Om inte så är det värt att testa. Att grilla salladen ger den härlig smak och passar mycket bra som tillbehör till grillat.

Print

Grillad hjärtsallad

Gott grilltillbehör som passar till mycket.
Måltid Lunch, Middag
Kök grillat, sallad
Keyword gott grilltillbehör, grilla grönsaker, grilla sallad, grillad hjärtsallad, grillad sallad, grönskaer man kan grilla
Förberedelser 15 minuter
Tillagningstid 5 minuter
Total tid 20 minuter
Servings 4 portioner
Author Elina och Micke

Ingredienser

  • 2 st hjärtsallad
  • olivolja

Topping

  • flingsalt
  • tryffelmajonnäs
  • grovriven parmesan

Instruktioner

  • Dela salladen. Skölj och torka av.
  • Pensla snittytan med olivolja.
  • Grilla salladen med snittsidan nedåt tills det fått fin färg.
  • Toppa salladen med flingsalt, tryffelmajonnäs och grovriven parmesan.
css.php