Het räkröra i mini briochebröd
Mini briochebröd som fylls med en het räkröra. Det perfekta tilltugget till fördrinken.

Hettan i rökröran kommer från tabasco och du justerar enkelt mängden hetta genom att ta den mängd tabasco du själv föredrar.

Skriv ut

Het räkröra i mini briochebröd

Ett härligt tilltugg till fördrinken.
Måltid snittar, Tilltugg
Kök drinktilltugg, snittar, tilltugg
Keyword fyllda mini briochebröd, fyllda mini briochebröd recept, het räkröra, het räkröra recept, mini briocehbröd, snittar med räkor
Förberedelser 30 minuter
Total tid 30 minuter
Portioner 10 st
Författare Elina och Micke

Ingredienser

  • 600 g räkor med skal, det går bra att ta färdigskalde räkor, ta då mindre mängd ca 300-350 g
  • 1 ½ dl majonnäs
  • salt
  • svartpeppar
  • tabasco efter smak
  • några droppar worcestershiresås
  • ca 1 dl hackad färsk gräslök
  • 10 st mini briocebröd

Instruktioner

  • Skala räkorna.
  • Lägg majonnäs i en skål och smaka av med salt, svartpeppar, tabasco och worcestershiresås.
  • Grovhacka räkorna och lägg ner i skålen.
  • Tillsätt gräslöken och blanda samman.
  • Skär briochebrödet och fyll bröden med räkröran.
    Notis: Briochebröden är av märket Garant och finns att köpa på Willys
css.php