Het räkröra i mini briochebröd
Mini briochebröd som fylls med en het räkröra. Det perfekta tilltugget till fördrinken.

Hettan i rökröran kommer från tabasco och du justerar enkelt mängden hetta genom att ta den mängd tabasco du själv föredrar.

Print

Het räkröra i mini briochebröd

Ett härligt tilltugg till fördrinken.
Briochebröden är av märket Garant och finns att köpa på Willys
Course snittar, Tilltugg
Cuisine drinktilltugg, snittar, tilltugg
Keyword fyllda mini briochebröd, fyllda mini briochebröd recept, het räkröra, het räkröra recept, mini briocehbröd, snittar med räkor
Prep Time 30 minutes
Total Time 30 minutes
Servings 10 st
Author Elina och Micke

Ingredients

  • 600 g räkor med skal, det går bra att ta färdigskalde räkor, ta då mindre mängd ca 300-350 g
  • 1 ½ dl majonnäs
  • salt
  • svartpeppar
  • tabasco efter smak
  • några droppar worcestershiresås
  • ca 1 dl hackad färsk gräslök
  • 10 st mini briocebröd

Instructions

  • Skala räkorna.
  • Lägg majonnäs i en skål och smaka av med salt, svartpeppar, tabasco och worcestershiresås.
  • Grovhacka räkorna och lägg ner i skålen.
  • Tillsätt gräslöken och blanda samman.
  • Skär briochebrödet och fyll bröden med räkröran.
    Notis: för ännu godare smak stek gärna bröden med smör i en stekpanna tills de är gyllene.
css.php