Het räkröra i mini briochebröd
Mini briochebröd som fylls med en het räkröra. Det perfekta tilltugget till fördrinken.
Hettan i rökröran kommer från tabasco och du justerar enkelt mängden hetta genom att ta den mängd tabasco du själv föredrar.
Het räkröra i mini briochebröd
Ett härligt tilltugg till fördrinken. Briochebröden är av märket Garant och finns att köpa på Willys
Portioner 10 st
Ingredienser
- 600 g räkor med skal, det går bra att ta färdigskalde räkor, ta då mindre mängd ca 300-350 g
- 1 ½ dl majonnäs
- salt
- svartpeppar
- tabasco efter smak
- några droppar worcestershiresås
- ca 1 dl hackad färsk gräslök
- 10 st mini briocebröd
Instruktioner
- Skala räkorna.
- Lägg majonnäs i en skål och smaka av med salt, svartpeppar, tabasco och worcestershiresås.
- Grovhacka räkorna och lägg ner i skålen.
- Tillsätt gräslöken och blanda samman.
- Skär briochebrödet och fyll bröden med räkröran.Notis: för ännu godare smak stek gärna bröden med smör i en stekpanna tills de är gyllene.
Senaste kommentarer