Det är lördag och det betyder Mystery Box!
Ikväll var det Mickes tur att ge mig en Mystery Box! Dagens innehåll i boxen var en färdig bestämd rätt som jag skulle laga. Nämligen en pad thai!
Spännande! Eftersom jag har aldrig provat att den rätten, utan jag har endast ätit det på thaiställen och i Thailand.

Innehållet i kvällens Mystery Box!

Det gick faktiskt bra att laga pad thai även fast det var första gången jag gjorde det. Hemligheten var nog att jag skar, hackade och skivade i ordning allt innan jag hettade upp pannan. Fast det gör jag nästan jämt, att jag skär upp allt innan jag börjar laga mat. Med bra förberedelse går matlagningen mycket smidigare och man slipper drabbas av stress.
Pad thai är en maträtt som jag definitivt kommer att laga igen och inte endast bara beställa det på thaiställen 😉

Receptet på min variant av pad thai hittar du genom att klicka på denna länk!

css.php