Nu är den första av två minisemestrar under ledigheten över och vi har haft det underbart trevligt i Norrköping och på Kolmården.

Vi åkte bil till Norrköping vilket tog ca 2 timmar. När vi kom ner så letade vi upp ett parkeringshus i centrum i närheten av där vi planerat att luncha.
Lunchen intogs på en restaurang som hette Lingon Fabriken. En jättemysig lunchrestaurang som serverade lite olika rätter. Elina tog en panerad fisk med mos och jag tog en gryta på nöt med ris.
Smaskens!

När vi satt där på lunchrestaurangen så började vi redan planera vart vi skulle ta eftermiddagsfikat och hittade där ett café som hette Brödernas. Vi gick sedan ut stan och gick runt en sväng och kollade lite i affärer och köpte ett par småsaker, däribland handtvål och ätpinnar.

När vi senare kom till brödernas så köpte vi oss lite eftermiddagsfika.
Caféet var en riktig hit och kan varmt rekommenderas!

När vi var klara där var det dags att åka till hotellet för att checka in. Tyvärr var inte rummet klart när vi kom och vi fick vänta ca 1,5 timmar vilket var lite jobbigt. Men i övrigt var allt bra med Comfort Hotel Norrköping.
Vi vilade någon timme på rummet när vi kom dit och fixade till oss innan vi gick ut för att ta en drink innan maten.
På vägen dit hittade vi några roliga jättestolar som vi tyckte det skulle vara kul att ha lite foton på 😀

Vi tittade ut ett ställe som skulle vara ganska nära där vi hade bokat middagsbord, det hette Pidgeon Street. De hade supergoda drinkar och Elina fick sin drink i ett roligt glas 🙂

Vi tajmade lagom in för när drinkarna var slut var det dags att gå till Pappa Grappa där vi hade reservation för kl 19:00. Det blev en pizza för oss båda på den Italienska restaurangen.
Pappa Grappa rekommenderas mycket varmt. Fint ställe med trevlig personal och självklart god mat! 🙂

Efteråt gick vi runt en sväng i stan och hittade en park som vi vandrade runt innan vi gick åter mot hotellet för att sova.

Comfort Hotel hade en mycket bra frukost, vi båda är helt galna i hotellfrukost. Det är ju bara så gott!

Del 2 om Kolmården med bilder kommer i inom kort.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

css.php