Paneer masala 4 portioner
Tillagningstid ca 30 minuter

1 paket (225 g) Paneer masala
65 g Baby spenat
1 Gul lök
2 Klyftor vitlök
1 paket Tikka masala kryddmix
400 g Krossade tomater
2 dl Vatten
2 dl Grädde
1 Kruka koriander
Salt och peppar
Smör och rapsolja till stekning

Servera gärna med ris och naanbröd

Börja med att hacka löken och fräs den i en gryta/traktörpanna i smör och rapsolja. Pressa ner vitlök och häll ner masala kryddan och fräs i 1 minut. Häll i krossade tomater och vatten och låt det småkoka i ca 10 minuter. Mixa såsen till en slät sås med en stavmixer och smaka av med salt och peppar. Låt såsen småputtra. Skär paneer i bitar. Tillsätt grädde i såsen och rör om, lägg sedan spenat och paneer i såsen och låt det puttra i några minuter tills allt blir varmt. Hacka koriandern och rör ner koriandern i grytan. Klart för servering!

css.php