Påskeskumpannacotta
En härlig påskdessert som påminner om skumtomtepannacotta. Enda skillanden är att denna görs med påskeskum 😉
Påskeskumpannacotta
Pannacotta gjorda på påskeskum. Denna påminner om den som görs på juleskum men smadr påskeskum istället. En perfekt dessert till påsk. Antalet portioner bli 6 st mindre eller 4 st större.
Servings 6 portioner
Ingredients
- 100 g påskeskum (1 st påse)
- 5 dl vispgrädde
Till servering
- vispad grädde
- valfri mängd påskeskum
Instructions
- Dela påskeskumen i mindre bitar.
- Lägg påskeskum i en kastrull och häll över grädden. Koka upp på låg värme under omrörning och sjud till godiset smält.
- Häll upp i portionsglas och ställ in i kylen i minst 3 timmar.
- Servera gärna med en klick grädde och påskeskum.
Senaste kommentarer