Påskeskumpannacotta
En härlig påskdessert som påminner om skumtomtepannacotta. Enda skillanden är att denna görs med påskeskum 😉

Print

Påskeskumpannacotta

Pannacotta gjorda på påskeskum. Denna påminner om den som görs på juleskum men smadr påskeskum istället. En perfekt dessert till påsk.
Antalet portioner bli 6 st mindre eller 4 st större.
Course Efterrätt, påskdessert
Cuisine efterrätt, påsk
Keyword dessert till påsk, enkel pannacotta med vit choklad, enkel påskdessert, pannacotta till påsk, påskeskum, påskeskum pannacotta, påskeskumpannacotta, påskpannacotta
Prep Time 15 minutes
Cook Time 10 minutes
Tid i kylen 3 hours
Total Time 3 hours 25 minutes
Servings 6 portioner
Author Elina och Micke

Ingredients

  • 100 g påskeskum (1 st påse)
  • 5 dl vispgrädde

Till servering

  • vispad grädde
  • valfri mängd påskeskum

Instructions

  • Dela påskeskumen i mindre bitar.
  • Lägg påskeskum i en kastrull och häll över grädden. Koka upp på låg värme under omrörning och sjud till godiset smält. 
  • Häll upp i portionsglas och ställ in i kylen i minst 3 timmar. 
  • Servera gärna med en klick grädde och påskeskum.
css.php