Nu har vi äntligen invigt påskhelgen! Micke slutade jobbet redan vid lunch och hann gå en golfrunda på 9 hål. Jag åkte hemåt från jobbet strax efter två och var hemma i Västerås runt tretiden. När jag kom hem förberedde vi vår senapssill och marinerade kycklingen till kvällens middag.

Efter detta åkte vi till Hallstahammar och gjorde ett besök på Åsby kött och vilthandel och köpte med oss lammracks och grillkorv. På lördag kommer vi att tillaga lammet och grillkorven kommer bli en god lunch under påskhelgen.

När vi kom hem från vår utflykt till Åsby drack vi lite kaffe och värmde oss i vårsolen. Hur skönt är det inte med vår och värme nu? Sen var det dags att laga middag. Till middag blev det berberekryddade kycklingspett som tillagades över grillen. En riktig toppenmiddag!

Recept på senapssillen hittar du genom denna länk!

Sugen på grillade kycklingspett? klicka då här!

Glad påsk och hoppas du får en fantastiskt påskhelg! 🙂

css.php