Passionsfruktsmousse
4 portioner eller 6 mindre portioner

3 passionsfrukter
1 äggula
3 dl vispgrädde
100 g vit choklad

Vispa grädden fluffigt men inte för hårt.
Pressa ur saften från passionsfrukterna med hjälp av en sil.
Smält chokladen och vispa äggulan lätt med en gaffel. Vänd ner chokladen och äggulan i grädden och blanda till en jämn smet. Häll ner lite av passionsfruktssaften i taget i grädden och vänd på moussen med en slickepott.
Fördela moussen i portioner eller som den är, ställ in moussen i kylen i minst 1 timme.

Fungerar även bra som fyllning i t.ex. tårtor.

Serveringsförslag:
Oreo-kaksmulor och hallon
Geishamousse och passionsfruktsmousse
Serveringsförslag:
Oreo-kaksmulor och hallon
Geishamousse och passionsfruktsmousse
css.php