Pulled pork
Pulled pork är aldrig fel. Fungerar vilken dag som helst i veckan, till burgare, tacos eller bara som den är till valfritt tillbehör.

Print

Pulled pork

Du kan servera den här pulled pork som burgare, som tacos eller som den är tillsammans med t.ex. pommes och coleslaw
Course Huvudrätt
Cuisine Amerikanskt
Keyword enkel pulled pork, pulled pork, pulled pork burgare
Prep Time 15 minutes
Cook Time 4 hours
Total Time 4 hours 15 minutes
Servings 5 portioner
Author Elina & Mickes Mat

Ingredients

  • 1 kg fläskkarré
  • salt
  • 1 ½ tsk paprikapulver
  • 1 tsk smoked paprikapulver
  • 1 ½ tsk malen korianderpulver
  • 1 st gul lök
  • 3 st vitlöskklyftor
  • 1 st valfri chilipeppar
  • 1 flaska (33 cl) öl, gärna lager
  • 2 dl barbecuesås

Serveringsförslag pulled pork burgare

  • hambrugarbröd
  • coleslaw
  • picklad lök
  • rostad lök
  • barbecuesås

Instructions

  • Sätt ugnen på 150 grader.
  • Gnid in köttet med salt och placera i en ugnssäker gryta.
  • Blanda samman paprikapulver, smoked paprikapulver och korianderpulver. Gnid in köttet med kryddblandningen.
  • Skala lök och vitlök. Hacka lök, vitlök och chili. Lägg i grytan.
  • Häll ner en flaska lager och häll barbecuesåsen över köttet.
  • Täck grytan med ett lock och ställ i ugnen i 4 timmar. Vänd köttet efter halva tiden.
  • Ta ut ur ugnen och dra isär köttet och servera som burgare, tacos eller på annat valfritt sätt.
css.php