Tunnbrödssnittar med julskinka
Enkla snittar som görs på tunnbröd som både vuxna och barn kan uppskatta. Enkelt att göra till många eller bara till några enstaka och goda blir det också. Passar bra som tilltugg, till glöggen och på julbordet.
Vi fyller tunnbrödssnittarna med färskost, skinka, skånsk senap och sallad. Inga ovanliga ingredienser utan sånt som man har i sin kyl under julen.
Tunnbördssnittar med julskinka
Enkla tunnbrödssnittar med julskinka som både vuxna och barn uppskattar. Görs på ingredienser som man brukar ha i kylen under jul. I receptet anges inte hur många snittar det blir utan det bestämmer man själv utifrån hur mycket man vill göra. Ungefär så får man ut ca 6 st snittar av ett tunnbröd beroende på hur stora bitar man skär. Ingredienserna nämns inte heller i mängder då man bestämmer själv hur mycket färskost och senap man vill bre på, hur många skinkskivor och mängden sallad man vill.
Servings 1 sats
Ingredients
Valfri mängd av följande ingredienser, av ett tunnbörd får man ut ca 6 st snittar beroende på hur stora snittar man skär ut.
- Tunnbörd vi gillar Abisko från polarbröd
- naturell färskost
- skånsk senap eller julsenap
- skuren romansallad
- julskinka i tunna skivor
Instructions
- Bre på ett generöst lager av färskost på tunnbröden.
- Bre på senap.
- Lägg på sallad och julskinka.
- Rulla ihop och skär i valfria stora snittar.
Senaste kommentarer