Äggnudelwok med kyckling
4 portioner
Tillagningstid ca 30 minuter

4 portioner äggnudlar
3 kycklingfiléer
1 gul lök
1 röd paprika
1 broccolibukett
1 burk (ca 220 g) bambuskott
2 msk japansk soja
2 msk asiatisk fond
sambal oelek efter smak
1 kruka färsk hackad koriander
1 lime
olja till stekning

Koka nudlarna enligt förpackningens anvisning. Skär eller strimla kycklingen i bitar. Skala och skiva löken. Skär paprika och broccoli i mindre bitar. Hetta upp en panna med olja. Bryn kycklingen i omgångar och ställ åt sidan. Stek lök, paprika och broccoli i några minuter. Tillsätt kycklingen och bambuskott och stek i några minuter. Tillsätt soja, fond och sambal oelek och rör runt. Lägg sedan i de kokta nudlarna och hackad koriander, pressa över en lime och blanda ihop och låt fräsa i några minuter.

css.php