Biffwok med ostronsås
4 portioner
Tillagningstid ca 30 minuter

250 g äggnudlar
500 g rostbiff
250 g broccoli
1 röd paprika
250 g champinjoner
150 g vitkål
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 dl ostronsås
neutral olja till stekning
svartpeppar

Koka nudlarna enligt förpackningens anvisning.
Skär rostbiff i strimlor. Skär broccoli, paprika, svamp i mindre bitar. Strimla vitkålen. Skala lök och vitlök. Skiva löken och finhacka vitlöken. Hetta upp en panna med olja och bryn köttet i omgångar och ställ åt sidan. Fräs broccoli i några minuter, lägg paprika, champinjoner, vitkål, lök och vitlök och woka i några minuter. Lägg i köttet och häll på ostronsåsen och tillsätt peppar. Blanda ner de kokta nudlarna och blanda runt. Servera.

css.php