Snart är ännu en underbar helg slut. Helt ärligt vi skulle lätt alltid kunna ha helg eller semester, haha. Vi började helgen på fredag kvällen med en japansk rätt som heter tonkatsu som på svenska betyder panerad fläskkotlett. Det var så gott!

För recept på tonkatsu, klicka här.

På lördagen fortsatte vi vår helg med att åka ut till Erikslund. Där handlade vi ett tillbehör till våran Kenwood köksassistent, nämligen en matberedare.
Efter Erikslund åkte vi hem för en härlig kopp kaffe innan det var dags för middag ute på RoseGarden och deras riktigt mumsiga asiatiska buffé. Vi avslutade lördagen med att titta på melodifestivalen.

Idag gick vi upp i tid för att hinna göra en riktigt god frukost till Vasaloppet. Frukosten bestod av nygräddade pannkakor, uppskuren frukt, juice och kaffe. Smakade riktigt bra.

Under tiden Vasaloppet gick bakade jag Elina en citronsockerkaka. Receptet på citronsockerkakan kommer upp vid ett senare tillfälle. Efter Vasaloppet åkte vi och veckohandlade, drack eftermiddagskaffe och sedan var det dags att laga kvällen middag som blev renskav med potatispuré.

För recept på kvällens middag klicka här

Citronsockerkakan, recept kommer ut vid ett senare tillfälle, men visst ser den god ut? 🙂
css.php