Geishamousse
4 portioner eller 6 mindre portioner

100 g geisha-choklad
2 msk socker
1 msk vatten
2 dl vispgrädde
2 äggulor

Vispa grädden fluffigt men inte för hårt.
Mät upp socker och vatten i en kastrull och värm tills allt socker har lösts upp. Häll sockervattnet i en jämn stråle över äggulorna under kraftig vispning. Vispa till en jämn och fluffig konsistens. Smält geisha över ett vattenbad. Vänd ner äggblandningen och den smälta geishan i grädden försiktigt, blanda till en jämn smet.
Fördela moussen i portioner eller som den är och ställ den i kylen i minst 1 timme.

Fungerar även bra som fyllning i t.ex. tårtor.

Serveringsförslag:
Oreo-kaksmulor och hallon
Geishamousse och passionsfruktsmousse
Serveringsförslag:
Oreo-kaksmulor och hallon
Geishamousse och passionsfruktsmousse
css.php