Kall sås med bostongurka och kapris
Enkel och god kallsås som passar perfekt till olika fiskrätter som panerad fisk, ugnsstekt lax och stekt fisk.

Skriv ut

Kall sås med bostongurka och kapris

Enkel kall sås som passar perfekt till olika fiskrätter som t.ex. lax och panerad fisk.
Receptet går enkelt att dubblera.
Måltid sås
Kök kall sås, sås
Keyword enkel kall sås, enkel sås, kall sås till fisk, recept kall sås, sås till fisk, sås till panerad fisk
Förberedelser 5 minuter
Total tid 5 minuter
Portioner 3 portioner
Författare Elina och Micke

Ingredienser

  • 2 msk majonnäs
  • 2 dl creme fraiche
  • salt
  • svartpeppar
  • valfri mängs bostongurka
  • valfri mängs kapris
  • 1 knippe hackad gräslök

Instruktioner

  • Blanda samman majonnäs och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. 
  • Vänd ner bostongurka, kapris och gräslök.
  • Servera såsen väl kyld.
css.php