Kall sås med bostongurka och kapris
Enkel och god kallsås som passar perfekt till olika fiskrätter som panerad fisk, ugnsstekt lax och stekt fisk.

Print

Kall sås med bostongurka och kapris

Enkel kall sås som passar perfekt till olika fiskrätter som t.ex. lax och panerad fisk.
Receptet går enkelt att dubblera.
Course sås
Cuisine kall sås, sås
Keyword enkel kall sås, enkel sås, kall sås till fisk, recept kall sås, sås till fisk, sås till panerad fisk
Prep Time 5 minutes
Total Time 5 minutes
Servings 3 portioner
Author Elina och Micke

Ingredients

  • 2 msk majonnäs
  • 2 dl creme fraiche
  • salt
  • svartpeppar
  • valfri mängd bostongurka
  • valfri mängd kapris
  • 1 knippe hackad gräslök

Instructions

  • Blanda samman majonnäs och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. 
  • Vänd ner bostongurka, kapris och gräslök.
  • Servera såsen väl kyld.
css.php