Korvstroganoff med bacon och dijonsenap
En variant på korvstroganoff där falukorven får sällskap av bacon och dijonsenap.
Korvstroganoff med bacon och dijonsenap
En variant på korvstroganoff.
Servings 4 portioner
Ingredients
- 600 g falukorv
- 1 paket bacon
- 1 st gul lök
- stekfett till stekning
- 1 msk dijonsenap
- 4 msk tomatpuré
- 1 msk japansk soja
- 500 g passerade tomater
- 1-2 dl grädde
- 1 kruka persilja eller fryst persilja
- salt
- svartpeppar
Instructions
- Skär falukorven och bacon i mindre bitar.
- Skala och hacka lök.
- Hetta upp en panna med stekfett. Bryn korv, bacon och lök.
- Tillsätt dijonsenap, tomatpuré, soja och passerade tomater, rör om. Häll i grädde. Koka upp och låt puttra i några minuter. Smaka av med peppar och hackad persilja.
- Servera stroganoffen med ris eller pasta.
Senaste kommentarer