Kyckling teriyaki wok
4 portioner
Tillagningstid ca 30 minuter
4 portioner äggnudlar
600 g kycklingfilé
3 msk teriyakisås
1 tsk soja
1 gul lök
1 röd paprika
100 g rödkål
1 broccolistånd
2 dl teriyakisås
2-3 msk sesamfrön
olja till stekning
Skär eller strimla kycklingen i mindre bitar och lägg i en bunke. Tillsätt 3 msk och 1 tsk soja och blanda runt med kycklingen och ställ åt sidan. Skiva löken och strimla paprika och rödkål. Skär broccoli i mindre bitar. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisning. Hetta upp en panna med olja och stek kycklingen i omgångar och ställ åt sidan. Fräs lök, paprika, rödkål och broccoli i en panna i några minuter. Lägg kycklingen i pannan och tillsätt 2 dl teriyakisås. Blanda ner nudlarna i kycklingpannan. Rosta sesamfrön i en torr stekpanna och toppa woken med dem.
Servera.
Senaste kommentarer