Kycklingbullar med pesto och couscousblandning
4 portioner
Tillagningstid ca 45 minuter

Kycklingbullar (18 bullar)
500 g kycklingfärs
130 g pesto arrabbiata
1 ägg
1 dl havregryn
salt
peppar
smör till stekning

Couscousblandning
4 port couscous
1 kruka basilika
100 g pärltomater
100 g smulad fetaost
valfri mängd gröna oliver

Lägg kycklingfärs i en bunke. Tillsätt pesto, ägg, havregryn, salt och peppar och blanda färsen. Forma till ca 18 st bullar. Hetta upp en stekpanna med smör och stek kycklingbullarna tills de är genomstekta.

Koka couscous enligt förpackningens anvisning. Fluffa upp couscous med hjälp av en gaffel. Hacka basilika och skär tomater i mindre bitar. Blanda ner basilika, tomater, fetaost och oliver i couscousen.

Servera kycklingbullarna med couscousblandningen.

css.php