Kycklinglasagne med smak av paprika
4 portioner
Tillagningstid under 60 minuter
Ugnstemperatur 200 grader
500 g kycklingfärs
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 msk tomatpuré
200 g créme bonjour med smak av rostad paprika
4 dl grädde
salt
peppar
1 näve hackad persilja
200 g färska lasagneplattor
riven parmesan
olivolja till stekning
Sätt ugnen på 200 grader.
Skala och hacka lök och vitlök. Hetta upp en panna med olja och fräs lök och vitlök utan att det tar färg. Lägg i kycklingfärsen och stek den i ett par minuter. Tillsätt tomatpuré, crème bonjour och grädde. Smaka av med salt och peppar. Låt puttra i ett par minuter. Vänd ner persiljan.
Ta fram en ugnsform och bre ut lite av såsen på botten. Varva sås och lasagneplattor och avsluta med ett lager sås på toppen. Strö över parmesan och ställ lasagnen in i ugnen i ca 20 minuter.
Senaste kommentarer