Kycklingwok med pak choi
4 portioner
Tillagningstid ca 30 minuter

4 portioner äggnudlar
3 kycklingfiléer
3 vitlöksklyftor
1 gul lök
1 msk riven färsk ingefära
1 röd spetspaprika
1 zucchini
2 pak choi
1 kruka thaibasilika
2 dl ostronsås
olja till stekning

Koka nudlarna enligt förpackningens anvisning.
Strimla kycklingen. Skala vitlök och lök. Hacka vitlöken och skiva löken.
Skär paprikan och zucchini i bitar. Strimla pak choi. Hetta upp en panna/wokpanna med olja.
Bryn kycklingen. Tillsätt vitlök och ingefära och fräs i en minut. Lägg i lök, paprika och zucchini och fräs i några minuter. Tillsätt sedan pak choi och thaibasilika och fräs i ca 2 minuter. Häll ner ostronsåsen och blanda väl. Lägg i de kokta nudlarna, blanda och låt fräsa i någon minut. Servera.

css.php