Pasta med kyckling, bacon och créme bonjour bleu
4 portioner
Tillagningstid ca 30 minuter
4 portioner valfri pasta
3 kycklingfiléer
1 paket bacon
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
100 g crème bonjour bleu
3 dl grädde
1 tsk dijonsenap
1 knippe hackad gräslök
salt
peppar
olja till stekning
Till servering
riven parmesan
Koka pastan enligt förpackningens anvisning.
Skär kyckling och bacon i bitar. Skala och hacka lök och vitlök. Hetta upp en panna med olja och bryn kycklingen i omgångar och ställ åt sidan. Fräs lök och vitlök utan att det tar färg. Tillsätt baconet i pannan och fräs ytterligare i någon minut. Lägg i kycklingen i pannan och tillsätt crème bonjour, grädde och dijonsenap. Låt grytan puttra i några minuter och tillsätt gräslök och smaka av med salt och peppar. Häll av vattnet från pastan och blanda ner pastan i såsen.
Servera med riven parmesan.
Senaste kommentarer