Pastejsnittar
Enkla goda snittar med en leverpastejsmousse som passar perfekt som tilltugg till jul.
Pastejsnittar
Enkla snittar med leverpastej. Passar bra som tilltugg.
Portioner 15 snittar
Ingredienser
- 6 skivor vörtbröd
- smör till stekning
- 100 g gräddpastej
- ½ dl creme fraiche
- lingon, frysta går bra
- hackad färsk gräslök eller rosmarin
Instruktioner
- Stansa ut runda brödbitar med hjälp av en rundel på ca 5 cm i diameter.
- Stek bröden i smör på bägge sidor tills det fått fin färg.
- Blanda samman pastej och crème fraiche till en krämig och slät mousse.
- Lägg pastej moussen gärna i en spritspåse med valfri tyll.
- Spritsa ut mousse på brödskivorna.
- Toppa snittarna med lingon och gräslök eller rosmarin.
Senaste kommentarer