Varmrökt laxröra
Härlig röra gjord på varmrökt lax som passar till mycket. Servera den här tillsammans med våra morotsplättar (klicka här för recept på plättar). Andra förslag är fyllning till mackor och tunnbröd, topping till smördegssnittar eller kex. Eller servera röran som den är på buffébordet, julbordet eller påskbordet.
Varmrökt laxröra
Den här röran passar till många olika ändamål. Servera till olika typer av plättar, våfflor. Används om fyllning till mackor och tunnbröd. Topping till smördeg och kex. Eller servera röran på buffébordet, julbordet eller påskbordet.
Portioner 1 sats
Ingredienser
- 300 g varmrökt lax
- 1 st liten rödlök
- 300 g naturell färskost
- 1 tsk dijonsenap
- 1 dl hackad dill
- saft från citron
- salt
- svartpeppar
Instruktioner
- Avlägsna skinnet och lägg laxen på ett fat. Mosa laxen med hjälp av en gaffel.
- Skala och finhacka rödlök.
- I en skål blanda samman allting och smaka av med citron, salt och peppar.
Senaste kommentarer