Vit choklad- och yoghurtpannacotta
4 större eller 6 mindre portioner

2 gelatinblad
2 dl vispgrädde
2 msk strösocker
100 g hackad vit choklad
2 dl naturell yoghurt 3%
1 tsk vaniljsocker

Limemarinerade hallon
250 g färska hallon
saft från 1 lime
2 msk strösocker

4 st passionsfrukter
Noblesse

Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter.
Koka upp vispgrädde och strösocker i en kastrull. Flytta kastrullen från värmen. Krama ur gelatinbladen och lägg dem i den varma grädden och rör om. Lägg ner den hackade chokladen och rör tills chokladen har smält. Tillsätt sedan yoghurt och vaniljsocker och rör ihop.
Fördela pannacottan i portionsglas och ställ sedan in i kylen i minst 3 timmar.

Lägg färska hallon i en skål och pressa över saften från en lime och lägg i sockret och rör om. Ställ hallonen i kylen tills pannacottan ska serveras.

Innan servering toppa pannacottan med passionsfrukt, limemarinerade hallon och noblesse.

css.php