Tunnbrödssnittar med tonfisk
Riktigt enkla tunnbrödssnittar som fylls med en tonfiskröra med få ingredienser. Att göra goda snittar behöver inte alls vara krångligt. Bästa med just tunnbrödssnittar är att man kan fylla dom med vad man vill och tycker om. Just dessa snittar kräver ingen tillagning heller vilket gör dom smidiga att förbereda.
Tunnbrödssnittar med tonfisk
Enkla snittar som inte kräver någon tillagning. Passar bra som tilltugg. Tonfiskröran räcker till att fylla ungefär 3 st tunnbröd och totalt blir det ca 18 snittar.
Portioner 18 snittar
Ingredienser
- 3 st tunnbröd
- 1 burk tonfisk i vatten eller olja
- 200 g naturell färskost
- ½ dl sweet chilisås
- salt
- svartpeppar
- ½ dl hackad gräslök
Instruktioner
- Låt tonfisken rinna av.
- I en skål tillsätt färskost, sweet chilisås och smaka av med salt och peppar.
- Blanda ner tonfisk och gräslök. Smaka av och justera eventuellt smakerna.
- Bre tonfiskröra på tunnbröd.
- Rulla ihop och skär i snittar.
- Avsluta med att toppa med gräslök.
Sugen på fler snittar?
Tunnbrödssnittar med rostbiff
Grillost lindat med prosciutto
Het räkröra i mini briochebröd
Mozzarella Sticks
Senaste kommentarer