Tunnbrödssnittar med rostbiff
Härliga, enkla och goda tunnbrödssnittar med rostbiff, färskost, rostad lök och skuren sallad. Smidiga att förbereda och passar bra som snacks, tilltugg innan maten eller på buffébordet.
Just enkla tilltugg gillar vi. Varför krångla till det i onödan? Visst det är kul emellanåt att göra det där lilla extra och mer extravagant. Men oftast föredrar vi det enkla men det goda. Dessa snittar är just de, enkla med riktigt goda samt att de går fort att förbereda. Stort plus är att inget ens behöver tillagas vilket är det bästa. För oftast om man ska hålla i en middagsbjudning eller någon annan tillställning hemma hos sig har man redan fullt upp med allt som rör till mat, bakning, dukning och städning. Då är det bra att göra ett sånt här tilltugg som innebär minimalt med krångel.
Vilken färskost ska man välja?
Vi gillar creme bonjour med smak av rostad paprika till dessa. Men helt ärligt ta den du tycker om nästan vilken färskost som helst kommer passa till dessa snittar.
Söker du efter fler tips på goda snittar? Kolla in dessa snittar!
- Smördegsrullar med ost och skinka
- Laxsnittar med färskost och sweet chilisås
- Het räkröra i mini briochebröd
Tunnbrödssnittar med rostbiff
Ingredienser
- Tunnbröd, gärna Abisko från polarbröd
- färskost med smak av rostad paprika, eller annan valfri smak
- rostad lök
- skuren romansallad
- 2-3 tunna skivor rostbiff (går åt 2-3 skivor till varje tunnbröd)
Instruktioner
- Bre på ett generöst lager av färskost på tunnbröden.
- Strösla över rostad lök.
- Lägg på sallad.
- Lägg 2-3 rostbiffskivor på tunnbrödet.
- Rulla ihop och skär till snittar.
Senaste kommentarer